TOKİ Ertuğrulgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://tokiertugrulgaziaihl.meb.k12.tr
Adres : KAYABAŞI MAH. FENERTEPE CAD. ERTUĞRUL GAZI IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 10 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Ertuğrulgazi İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri 4 yıllık Eğitim-Öğretim süresince, bilimsel olarak düşünebilen, sorgulayabilen, milli-manevi değerlere bağlı, evrensel insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
MİSYON : Ertuğrulgazi Anadolu İmam-Hatip Lisesi, öğretmenleriyle birlikte, devletin sunduğu tüm imkanları kullanarak öğrencileri, devletin ve milletin hedeflerine uygun olarak yetiştirmeyi misyon edinmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : 08.30 -15.20
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Başakşehir´den 78F,Metrokent´ten MK22, Merkez Kayaşehir´den 79M ve 79F İETT hatları okulumuzun önünden geçer.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İstanbul´un BAŞAKŞEHİR ilçesinde, Kayaşehir´in 14.Bölgesindedir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 15 km, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 13 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :